I romantično i zavodljivo

Tako to radi femme fatale! Milica Pavlović u izdanju rezervisanom za žene koje pucaju od samopouzdanja

1

Popularna pevačica spada u domaće zvezde koje su uvek u korak s najnovijim trendovima, a sada je ponela vrlo interesantan komad za svečane prilike

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od omiljenih pevačica njene generacije Milica Pavlović nedavno je napravila drastičnu promenu u izgledu — ofarbala se u plavo.


Ipak, transformaciju je ograničila samo na kosu, budući da je ostala verna svom prepoznatljivom stilu, koji je u poslednje vreme interesantniji nego ikad!


Milica je poznata kao devojka koja uvek prati modne aktuelnosti, koje lako nosi kako u ležernim tako i u formalnim prilikama, a sada je pokazala da i najsvečanije odevne kombinacije ne moraju da budu "već viđene".

 

Popularna pevačica pojavila se u midi haljini koja je u potpunosti pripijena uz telo, pa naglašava njenu vrlo vitku figuru.

 

 

Gornji deo haljine naglašenih ramena je u crnoj boji, dok se ispod grudi pruža tkanina u neonskoj nijansi, koja je uvek riskantan izbor ako biste radije sakrili nešto u predleu struka i stomaka.

 

To nije Miličin slučaj, pa je pevačica ponela ovaj komad s ogromnim samopouzdanjem, a sve je još glamuroznije zahvaljujući rukavicama kojima se završavaju dugi rukavi. U pitanju je vrlo senzualan model, kako zbog pripijenosti, tako i zbog efektnog i dubokog dekoltea V oblika, a posebnu notu kompletnom autfitu daje providna tkanina preko grudi, ukrašena ponekom crnom tufnicom.


Pevačica je uz ovu neobičnu toaletu ponela crne zatvorene i satenske sandale s platformom modne kuće Versaće, popularni model Medusa, za kojim su influenserke lude proteklih godinu dana.


Milica je sve zaokružila podignutom kosom začešljanom na jednu stranu i efektnim večernjim mejkapom.

 

 

makonda-tracker