da li vam se dopada?

Karirani sako & crveno za RADOST: Stajling Jovane Pajić odličan je izbor za izlazak za svaku otmenu ženu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Bgd

29-03-2022 07:05h
Inflacija nebitnih likova. Bivša pevačica bez hita, sada domacica

a koji to hit doticna ima

29-03-2022 08:30h
"kombinacija za nocni izlazak"?!? sramota, i ona sebe smatra majkom a vucara se po nocnim izlascima

hit do hita

29-03-2022 10:24h
@a koji to hit doticna ima
Vucara se oko Marije zato je i poznata.Mnogo mi je iritantna kao osoba i ne znam sta je ova toliko bitna.

Fan

29-03-2022 08:43h
Kako se ova Jovana svugde pojavjuje oko Marije, sve vise sam ubedjen da su istinite one napise o Dzejlin raskid Mariji , razlog za Saletov razvod itd.

dragana

29-03-2022 09:53h
Pa, nista posebno. Ja mislim da se vecina devojaka ovako oblaci. Uostalom, ko je uopste kompetentan da komentarise, bilo sta i bilo kog. Danas je u modi sve dozvoljeno, tako da skoro nikada niko ne moze da pogresi. Uoistalom lepota je u oku posmatraca. Svako nosi ono sto ima, i ono sto voli.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: