(FOTO)

Najdrastičnija promena izgleda OTKAD JE ZNAMO: Edita Aradinović više ne izgleda ovako ― i pogledaćete je barem DVAPUT

0

Pevačica Edita Aradinović nikada nije mnogo eksperimentisala sa izgledom, ali sada je rešila da nas iznenadi najvećom promenom imidža do sada

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Pevačica Edita Aradinović već nekoliko godina je jedno od najpopularnijih imena domaće estrade, a otkako se pojavila na javnoj sceni, nije previše eksperimentisala sa svojim izgledom.

 

 

Dok je imala različite suptilne transformacije, kao, uostalom, i većina poznatih devojaka, njena frizura je manje-više uvek bila ista. Edita se predstavila kao brineta, menjala je nijanse kose, ali nikada drastično. Čini se da je najveća promena bila kada je ošišala šiške, a sada je odlučila da se potpuno prepusti rukama frizera i načini jednu od najvećih transformacija otkako je znamo!

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Popularna pevačica ošišala se na paž, i to onaj sa šiškama, što je jedna od najtrendi i superefektnih frizura za koje se zna da fantastično stoje gotovo svakoj ženi jer ističe lice u prvi plan.

 

S druge strane, Edita boju kose nije menjala, ali promena je toliko velika da je ne biste prepoznali na prvi pogled kad biste je sreli...

 

Na Instagramu su se nizali komplimenti, a mnogi su je uporedili sa Ursulom Korbero, koja igra Tokio u megapopularnoj seriji "Kuća od papira".

 

 

makonda-tracker