svačija omiljena kombinacija

Odiše SEKSEPILOM, a ne otkriva skoro ništa! Edita Aradinović ima PROVEREN recept za savršen jesenji stil

1

Popularna pevačica sinoć je prisustvovala jednoj modnoj reviji u Beogradu, a za tu priliku je odabrala vrlo trendi izgled.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Edita Aradinović svakim pojavljivanjem u javnosti privlači pažnju kako stasom i energijom, tako i stilom, pa je tako bilo i sinoć na jednoj reviji u srpskoj prestonici.


Muzička zvezda stigla je na ovaj događaj stilizovana klasično i nepogrešivo ― odabrala je, naime, dugačak mantil i visoke čizme. Ovaj naizgled jednostavan jesenji izgled pevačica je ipak podigla na viši nivo jer se opredelila za nešto interesantniju varijantu dobro poznatih i proverenih komada. Umesto klasičnog trenča, Edita je odabrala kišni mantil u bakarnim tonovima i s blagim maskirnim dezenom koji svakako čini da sve oči budu uprte u nju, dok su čizme sa štiklom i špic-vrhom ukrašene nenapadnim cvetnim dezenom.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Pevačica je birala i mejkap kojim dominiraju svetlobraon tonovi, dok su nakit i manikir neutralni i ne skreću pažnju s interesantnih modnih rešenja. Posebno efektan deo ove kombinacije je Gucci torbica s lančićem, dok je pop zvezda nosila i naočare sa zatamnjenim staklima.

 


 

makonda-tracker