njen stil uvek je bez mane

Modni trik ili modna GREŠKA? Savršen stajling Dženifer Aniston kome su neki ipak našli manu

1

Dok je za mnoge stil Dženifer Aniston za gala veče bio sinonim za klasičnu eleganciju, drugima se jedan detalj nije dopao

foto: KEVIN WINTER/GettyImages/Profimedia
foto: KEVIN WINTER/GettyImages/Profimedia

Američki magazin The Hollywood Reporter organizova je svoju tradicionalnu gala proslavu "Women in Entertainment", kojoj i samo ime govori da je posvećena ženama koje rade u industriji zabave. U sklopu ovog događaja dodeljuju se i važna priznanja, a jedno od njih — "Sherry Lansing Leadership Award" — pripalo je glumici Dženifer Aniston.

 

 

Šeri Lansing, po kojoj nagrada vodi ime, bila je izvršna direktorka studija Paramount Pictures, ali i prva žena u istoriji koja je bila glavna u jednom holivudskom studiju. U svom govoru Dženifer joj je poručila da je upravo ona zaslužna što žene imaju svoj glas, kao i da je bila i ostala jedna od najljubaznijih žena. 

 

Za ovo gala veče i primanje važne nagrade Dženifer Aniston odabrala je vrlo interesantan stajling. Odustavši od haljina, Džen je ponela odevni komad koji mnogo žene obožavaju i smelo ga kombinuju — kombinezon! Odabrala je uvek efektnu crnu boju, čime je igrala na sigurno, a i inače nam je poznato da obožava da nosi kombinezone. Džen je i inače pristalica klasične elegancije i obožava crnu boju.

 

Dženifer Aniston
foto: Amy Sussman/GettyImages/Profimedia

Ovaj model je elegantan, a jednostavan. Krasi ga debeo kaiš oko struka, takođe u crnoj boji, bez bretela je i sa širokim i vrlo dugačkim nogavicama. Ovo nije prvi put da Dženifer bira kombinezon s nogavicama do poda, što je i inače trik pomoću kog mnoge žene vole da deluju vizuelno više. 

 

S druge strane, mnogima se ne dopada kad su nogavice predugačke.

 

Ne volim kad se vuku po podu — komentarisale su neke korisnice Instagrama.

 

Kakav biste vi kombinezon birali?

 

Pogledajte još neke od Dženiferinih izdanja za posebne prilike:

 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker