kako vam se dopada?

Novosađanka je postala prava PORTUGALSKA trendseterka: Influenserka Nina Aleksić Oliveira inspiriše šik stajlinzima

0

Nina je udata za poznatog fubalera Huga Oliveiru koju je pre nekoliko godina igrao za "Crvenu zvezdu".

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Šarmantna influenserka i lajfstajl blogerka Nina Aleksić Oliveira postala je miljenica dama širom Portugala, Srbije i Rumunije, s obzirom na to da je u braku sa poznatim fubalerom Hugom Oliveirom, a porodično se iz sezone u sezonu sele na neku drugu destinaciju širom Evrope i sveta.

 

Ipak, Nina je proteklih godina najviše vremena provela u Bragi, Portugalu gde su devojke i ljubiteljke mode zavolele njen stil odevanja, prezentovanje životnih i roditeljskih tema, te danas može da se pohvali sa nekoliko hiljada vernih pratilaca.

 

Njen stil možemo okarakterisati kao urbani, ženstveni, sa primesama šika i elegancije, u zavisnosti u povoda. Izabrali smo nekoliko Nininih stajlinga koji će vas sigurno inspirisati.

 

 

Čak i tokom šopinga i prezentovanja novih toaleta sa njom su i naslednici Bjanka i Tijago koji su posebno prirasli za srce pratiocima putem socijalnih platformi.

 

Nini i Hugu dogodila se prava bajkovita ljubav u Beogradu, kada je Portugalac igrao za poznati klub "Crvena zvezda", a ubrzo su svoju vezu podigli na viši nivo.

 

Influenserku rodom iz Novog Sada mnogi porede sa svetskim modelom Mirandom Ker, kako zbog crta lica, tako i odevnih kombinacija koje plasira.

 

Nina neretko bira ravnu obiću, uz svečane tolaete, te vam ovi stajlinzi mogu dati ideju kako osmisliti odevnu kombinaciju za praznike.

 

 

makonda-tracker