žena koja inspiriše

Pelerina iz ženskih snova, besprekorno spojene boje: Kraljica Leticija pokorila Stokholm u najlepšem autfitu ove jeseni

0

Baš kad pomislimo da španska kraljica ne može više da nas oduševi, ona ode korak dalje i pokaže zašto važi za jednu od najbolje odevenih žena sveta!

foto: TT News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: TT News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije boravila je protekle nedelje u poseti Švedskoj, gde su ih ugostili pripadnici tamošnje kraljevske porodice. Lepa supruga kralja Felipea VI uživala je u čarima Skandinavije i gostoprimstvu kraljice Silvije od Švedske, a u jednoj prilici pojavila se u odevnoj varijanti koja može da se oceni i kao njena najbolja od početka jesenje sezone!

 

Leticija se Biblioteku "Bernadot" i zgradu Gradske skupštine u Stokholmu posetila u pelerini krojenoj po meri koju potpisuje njena omiljena modna kuća Carolina Herrera. Reč je o modelu vrlo efektne ružičaste boje, u nijansi žvake, kojoi ima kratke revere i pada do kolena poput šire haljine.

 

Ovaj šik komad prekrivao je ništa manje elegantnu haljinu — delo dizajnera Pedra del Hijera u puder-roze boji koje ima zatvoren okovratnik, suptilno naglašena ramena i duge rukave. Struk je istaknut zahvaljujući pripijenosti gornjeg dela, dok se haljina od kukova širi i pada u volanima.

 

1 / 10 Foto: TT News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia


Leticija je ovo izdanje upotpunila klasičnim salonkama brenda Magrit, u nijansi sličnoj onoj na haljini, a od nakita je odabrala dijamantske minđuše juvelirske kuće Yanes i svoj prepoznatljivi zlatni prsten Karen Holam.

 

 

makonda-tracker