pod afričkim suncem

Lepršava, romantična i tako ženstvena! Kraljica Leticija stilom unosi dašak proleća usred decembra

0

Supruga španskog kralja Felipea VI trenutno boravi u poseti Senegalu, a iz dana u dan oduševljava svojim odevnim kombinacijama. Jedna se posebno izdvojila, a u pitanju je komad u kakvom nije uobičajeno videti jednu kraljicu.

foto: PPE / ddp USA / Profimedia
foto: PPE / ddp USA / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije obožava jednostavne i svakidašnje komade koje možete da vidite na svakoj drugoj ženi, a često i rado bira one s floralnim dezenom. Upravo je takva praktična haljina kojom je on očarala Afriku i koja joj je omogućila da završi sve obaveze, da joj ostane prijatno i da ujedno izgleda vrlo elegantno.


Leticija je, naime, prilikom posete Dakaru prisustvovala otvaranju Instituta "Servantes", gde se pojavila u komadu s potpisom Adolfa Domingeza, jednog od njenih omiljenih španskih dizajnera. Supruga Felipea VI odabrala je haljinu koja prekriva kolena i ukrašena je prelivima crvene i roze boje i vrlo upečatljivim i neobičnim cvetnim dezenom. Ovaj interesantan komad krasi V-izrez, struk je naglašen pojasom, a čitava haljina je lepršava — uključujući i poluprovidne rukave 3/4 dužine.


Leticija je uz ovaj stil ponela svetloroze salonke, dok kosu podigla u visok rep.

 

1 / 5 Foto: PPE / ddp USA / Profimedia

 


 

makonda-tracker