modni savet

Za posao, kafu ili dejt ova kombinacija je dobitna: Sako i farmerke su trend ove jeseni

0

Obucite dobre farmerke u boji koja vam najviše paše, dodajte dobar sako i imate kombinaciju savršenu za svaku priliku

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U svakom trenutku postoje komadi garderobe koji su u trendu. Tako ih se otkada su došle u svet mode do danas ne možemo rešiti, a i zašto bi, kada su vrlo efektan, moderan i lak modni detalj za kombinovanje. 

 

Naravno, ovaj komad garderobe se ne preporučuje kao komad koje treba da nosimo na proslave gde se zahteva stroga elegancija, ali ako vam ponestane ideja i novca za skupocene toalete, dobar par obuće, košuljica i sako zajedno sa farmericama su dobitna kombinacija. 

 

Muški češće pribegavaju ovom fazonu, te na nekim slavljima često možemo videti muške koji kombinuju sakoe i košulje sa farmericama, ali to ne znači da žene ove kombinacije treba da izbegavaju. 

 

Naime, kombinacija sakoa i farmerica su pun pogodak ove jeseni. Razne su prilike kada možete da ponesete ovu modnu varijantu, tako da na posao možete iskombinovati dobre tamne ili svetle farmerice sa bluzom, majicom ili košuljom, pa ukoliko na to dodate neki sako, da l' bio uskog koroja ili oversize koji je sada u trendu imaćete fenomenalnu kombinaciju za posao, kafu ili za npr. dejt. 

 

 

 

makonda-tracker