dopada li se vama?

Može da se nosi UVEK & SVUGDE: Ovo je najpopularnija ogrlica na svetu u ovom trenutku

0

Retro komad nakita inspirisan stilom devedestih ovih dana osvaja influenserke, pa je gotovo nemoguće videti neku savršeno stilizovanu devojku bez ovakve ogrlice

foto: MikroKon/Shutterstock
foto: MikroKon/Shutterstock

Tokom devedesetih, jedan od omiljenih trendova kada je reč o dizajnu nakita bile su ogrlice i narukvice koje izgledaju kao sastavljene spajalice, a on se, po svemu sudeći, vratio!


Ogrlica čije karike podsećaju na spajalice jednostavnih je ravnih linija i uglavnom u zlatnoj boji i deluje vrlo nežno i nenapadno, a ipak efektno. Sve više juvelirskih kuća bira ovakvo rešenje, a ogrlice-spajalice do sad smo videli na sestrama Kardašijan i brojnim drugim trendseterkama, a ova moda prelila se i na narukvice i minđuše.

 

 

Posebno su popularne kao deo multiogrlica, kada je sasvim dovoljno kombinovati ih s jednom ogrlicom s priveskom ili čak s nizom jednostavnih i tankih lančića.

 

 


Ovakav minimalistički stil izgleda vrlo upečatljivo ukoliko njime upotpunite neko elegantno izdanje, a pruža edgy crtu odevnim kombinacijama za svaki dan čiji su deo majice otvorenih okovratnika.
 

 

makonda-tracker