kako vam se čini?

Kombinuje ih s lakoćom i izgleda ZANOSNO: 3 torbe Maje Ognjenović na kojima bi joj pozavidela svaka FASHIONISTA

0

Svačiju omiljenu odbojkašicu navikli smo da viđamo u sportskoj opremi, ali je ona daleko od terena strastvena zaljubljenica u modu koja izgleda očaravajuće u svakoj prilici

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Srpska odbojkašica Maja Ognjenović trenutno na Evropskom prvenstvu koje se održava u Beogradu nastupa za srpsku reprezetnaciju. Njene nastupe na terenu svi prate uz navijanje i oduševljenje, a Maja na teren izlazi pripremljena ―  motivisana, u formi, hrabra, supertalentovana i uvek uz savršen manikir i blagu šminku. 

 

Privatno odbojkašica prati modu i trendove, što se može primetiti i na njenim fotografijama na Instagram profilu, gde smo primetili detalje koji su modni evergrin. Maja je, naime, ljubiteljka skupocenih torbi poznatih brendova i nosi ih maestralno!

 

Tako smo na jednoj fotografiji odbojkašice s letovanja imali priliku da vidimo Maju kako nosi lanenu torbu Rive gauche poznatog brenda Saint Laurent, čija cena iznosi oko 1.000 dolara. 

 

Ako tako izgleda na plaži, kako se tek sprema za druge prilike? Reći ćemo vam: nepogrešivo! Za jedan rekreativni obilazak odlučila je da ponese Christian Dior torbu prepoznatljivog oblique dezenom koja košta oko 2.000 dolara. 

 

I treća torba koja nam je zapala za oko je Dionysus modne kuće Gucci, koja na njihovom zvaničnom sajtu "drži" cenu od 2.450 dolara. 

 

Nesumnjivo je da Ognjenovićeva ne štedi kada je u pitanju moda, kao i da svaki detalj ume savršeno da kombinuje.

 

Dopada li se vam ovaj  luksuzni i očaravajući kutak Majinog garderobera?

 

 

makonda-tracker