modni kameleon

Jedina moguća reakcija je — WOW! Lejdi Gaga u haljini kakvu SAMO ONA može da nosi i potpuno otkačenim čizmicama

0

Pop diva i, odnedavno, uspešna glumica Lejdi Gaga juče je dvaput viđena u ističim čizmama, što inače ne čini, a kako i ne bi kada je reč o paru obuće koji kao da je pravljen za nju?! Ipak, predveče su i one ostale u senci avangardne haljine...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Lejdi Gaga (35) juče je viđena ispred sale Radio City Music Hall u Njujorku — najpre u kompletu sastavljenom od svetloplavog topa i biciklističkama Marka Džejkobsa za koje je izdvojila samo 260 dolara i efektnim čizmicama s vrtoglavim štiklama, a potom i u elegantnijem izdanju.


Ona je, naime, nakon koncerta koji je održala s muzičkom zvezdom Tonijem Benetom (95), pozirala okupljenim fanovima i fotoreporterima u jednom od najefektnijih stajlinga u poslednje vreme (iako briljira svakodnevno!). Na tome može da zahvali neobičnoj kariranoj haljini Kristofera Džonsa koja se sastoji od jednostavnog korseta i pufnaste suknje koja se u donjem delu sužava, pa nije klasična balska toaleta, već više podseća na obrnutu i zatvorenu lalu. Lejdi Gaga je za ovaj vrlo romantičan model boje peska izdvojila 2.395 dolara, a postigla je neobičan izgled siluete.


Pevačica ju je kombinovala sa šik i ništa manje "otkačenim" čizmama u kojima je viđena koji sat ranije u sportskoj odevnoj kombinaciji — u pitanju je lakirani model na pertlanje brenda Pleaser, nazvan Flamingo-1050, čija cena iznosi 110 američkih dolara, a proizvodi se u više boja.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Gaga se opredelila još za punđu i šminku u stilu lepotica iz prve polovine prošlog veka, a tu je i mačkast oblik retro naočara za sunce, kako to najčešće biva kad se nastupa s Benetom.
 

 

 

makonda-tracker