VIDEO

IZGLEDA DA I NIJE TAKVA SREĆNICA ŠTO SE UDALA ZA NJEGA: Ponašanje Džastina Bibera prema Hejli UZNEMIRUJUĆE je i JEZIVO

0

Iako je imala sve razloge da bude srećna, izraz njenog lica je iskazivao potpuno drugačiju emociju...

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kada su se 2018. godine iznenada venčali Hejli Boldvin i Džastin Biber — svi su pričali o njima. Iako je pre Hejli godinama bio u vezi sa Selenom Gomez, svi su pomislili da je razlog zašto se naglo oženio u stvari velika ljubav prema Hejli, ali izgleda da ljubav sa tim nema ništa, piše Stil.

 

Biberovi obožavaoci bili su i Selenini. Svi su se nadali srećnom kraju. A kada se Džastin oženio sa Hejli, a Selena zbog stresa dobila lom živaca, svi su okrivili Hejli.

 

Manekenka nije odgovarala na ove prozivke, ćutala je sve ove godine, a svi su mislili: on joj sve to nadomešćuje ljubavlju.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Ali, još jednom, izgleda da ljubav nikakve veze nema s time. Naime, nedavno se pojavio video snimak, na kojem je "skup" svih loših ponašanja Džastina Bibera prema njegovoj supruzi i to u javnosti.

 

Ovaj snimak potvrđuje da Džastin uopšte ne mari za suprugu,a da stvar bude gora, on je čak i udara i to pred očima javnosti!

 

Snimak prikazuje Džastina koji izlazeći iz automobila naglo zatvara vrata iako iza njega ide Hejli. Potom je na snimku prikazano i kao je ostavlja na milost i nemilost paparacima, dok on uspešno beži na skejtu. A na jednom snimku se jasno vidi kako je udara, tako da su joj naočare odletele u stranu.

 

A da li ste zaboravili njegovu izjavu upućenu suprugi: "Da nisi tako zgodna, odavno bih te ostavio!?"

 

Izgleda da se Selena ipak spasla — Hejli nije srećnica — baš suprotno!

 

 

makonda-tracker