nešto drugačije

NOSI SE UZ SVE, SUŽAVA FIGURU: Kejti Holms kombinovala popularni mantil s patikama i predstavila HIT stil za svaki dan

0

Izgleda kao milion dolara i kada se ne trudi previše!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna glumica Kejti Holms (42) nikako ne uspeva da izbegne paparace, naročito otkad je ponovo srećno zaljubljena! Nakon raskida s kolegom Džejmijem Foksom, ona je u srećnoj vezi s poznatim kuvarom Emiliom Vitolom Mlađim, a osmeh ne skida s lica.


Dok su je čekali ispred njenog njujorškog stana kako bi je uslikali u zagrljaju zgodnog kuvara, paparaci su, međutim, juče ovekovečili nešto sasvim neočekivano — efektan street style izgled koji je odmah osvojio društvene mreže i modne portale.

 

Holmsova je, naime, za obavljanje svakodnevnih obaveza odabrala upečatljivu crno-belu kombinaciju koja ostavlja utisak, a deluje vrlo udobno. Ona je ponela tanje bele farmerke ravnog kroja, belu košulju od istog materijala, belu košulju, a preko svega — crni i strukirani kožni mantil od vrlo laganog materijala.


U pitanju je hit komad koji je još prošle godine osvojio influenserke i vrlo je zahvalan za kombinovanje, a korisno je i to što vizuelno sužava i izdužava figuru, pa čak i ležernoj kombinaciji daje pomalo šik notu. Kožni i vinil mantili i kaputi vratili su se u velikom stilu, a proteklih sezona predstavili su ih brendovi kao što su Erdem, Fendi, Ferragamo, Gabriela Hearst, Khaite, Miu Miu, Prada i Stella McCartney, a slavni jednostavno ne mogu da im odole.
 

Dodajte tome bele patike i tamniji kožni kaiš i imate neočekivani stil o kojem s priča!

 

Evo kako je to izgledalo.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker