NISU ZA SVAKOGA

EKSTRAVAGANTNE I VRLO UDOBNE: Papuče koje će poznati nositi u narednim mesecima izazvale podeljene reakcije (ANKETA)

0

Dok se u trendove vraćaju ozloglašene klompe, pojavio se i jedan model papuča koji se oslanja na njihov dizajn, ali je daleko elegantniji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nesvakidašnji spoj kožnih kućnih papuča i klompi predstavila je krajem leta 2020. modna kuća JW Anderson, koja je klasičnom dizajnu dodala vrlo efektan ukras u visu predimenzioniranog zlatnog lanca. U pitanju su samo dve spojene karike koje nesumnjivo privlače pažnju i čine ovu obuću nešto ekstravagantnijim modelom.

 


Ove papuče imaju đon od plute, što ih čini vrlo udobnim parom obuće, a budući da su se za vrlo kratko vreme rasprodale u onlajn prodavnicama — uprkos ceni od više od 500 evra — očekuje se da će biti pravi hit prolećne i letnje sezone. Trendseterke su oduševljene njima, a nedavno ih je ponela i glumica Kejti Holms, i to kao deo zimske odevne kombinacije!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carrole .S (@linaose)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Junyoung (@yanggeng88)

 

U ponudi su otvoreni i zatvoreni modeli u različitim bojama, uključujući i vrlo upečatljive roze i žutu, dok su one sive boje, za razliku od ostalih, ukrašene sivim karikama.

 

 

Očekivano, high street brendovi požurili su da ponude slične modele, a poznati španski Uterque, koji posebno ceni kraljica Leticija od Španije, predstavio je papuče sličnog dizajna, s tim što umesto karika imaju ukras u obliku uvijenog mornarskog konopca.

 

 

makonda-tracker