uvek stajliš

Poslovni stil u predivnoj nijansi limuna: Amal Kluni ponela kaput koji RAZBIJA jesenju monotoniju

2

Amal Alamudin Kluni već godinama diktira trendove i bez greške pokazuje kako se u svakom momentu može izgledati prefinjeno i šik

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što se vratila na stare staze glamura i pojavila sa suprugom Džordžom Klunijem na nekoliko premijera njegovog novog filma The Tender Bar, Amal Kluni opet nam dokazuje zašto je diva i na crvenom tepihu, i na ulicama velegrada.

 

Advokatica je viđena na ulicama Vašingtona, gde je demonstrirala kako se modom unose zraci sunca i u tmuran jesenji dan. Za Amal nikako nema zime, pa je za oktobarski dan na poslu odabrala savršen poslovni stil koji unosi posebnu energiju.

 

Kako se to radi? Bojama!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Amal je ponela žuti kaputić kojim je dominirala nijansa limuna i suptilni karirani dezen. Žuta boja je idealan izbor za kapute ove sezone, a Amal ju je uklopila sa nude nijansama. Nosila je i bež haljinu A-kroja, koju bi lako mogla da nosi i na večeru ili u izlazak, salonke identične nijanse, a torbu potpisuje brend Roger Vivier.

 

Elegantno, poslovno, šik!

 

Podsetimo, pre nekoliko dana je blistala u sjajnoj beloj haljini, pod ruku sa Džordžom, a pre toga je bila primer crno-bele elegancije...

 

Drugo ne bismo ni očekivali nakon duge pauze od crvenog tepiha, jer ona ne greši!

 

 

 

makonda-tracker