GDE PRE GLEDATI?!

Ni njene KOMBINACIJE ZA SVAKI DAN nisu uobičajene: Otkačeni BODI Bele Hadid uskoro ćemo viđati svuda

0

Kada je stil manekenke Bele Hadid u pitanju, jedno je sigurno: nema dosade i jednostavnosti! Upravo je takav i ovaj spoj sa džinsom i papučama, a ključni komad je nesvakidašnji bodi.

foto: profimedia
foto: profimedia

Manekenka Bela Hadid glavna je zvezda svake modne revije u kojoj učestvuje, a njujorškim paparacima je poslastica svaki njen izlazak iz kuće jer je Bela garant da će fotografije prodati modnim portalima.


Hadidova je poznata po tome što čak i do prodavnice i po kafu odlazi u pažljivo biranim odevnim varijantama, a sada je na Instagramu pokazala jednu kombinaciju koja će se nesumnjivo kopirati širom planete.

 

Bela je, naime, pozirala u vintidž farmerkama Sami Miro Vintage koje su ukrašene efektnim trakama na bočnim stranama i za koje je izdvojila 375 dolara i u (rasprodatim) svetloplavim Miu Miu papučama s minijaturnom i stabilnom štiklom. Njen statement komad, po kojima je manekenkin stil poznat, ovog puta je baby blue bodi dugih rukava koji krase brojni izrezi, a potpisuje ga njujorški brend Marshall Columbia. Efektni bodi nije još uvek dostupan "smrtnicima", pošto će se u prodaji naći tek u teptembru, a s obzirom na to koliko su ovi odevni predmeti popularni proteklih godina ne sumnjamo da nam stiže i novi "rupičasti" trend.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kako to obično biva kada je u pitanju Bela Hadid, sve je začinjeno zanimljivim nakitom, a ovog puta su to: The M Jewelers zlatne alke, prsten u obliku leptira poznate juvelirke Đorđine Trevino, sićušno zlatno prstenje neobičnog oblika Hane Džuet i dijamantski prsten brenda Shay Jewelry koji košta vrtoglavih 5.040 dolara!

 

 

makonda-tracker