(FOTO)

SAV MODNI SJAJ NA ULICAMA MILANA: Kjara Feranji stajling začinila ― ni manje, ni više ― NAJSKUPLJOM TORBOM NA SVETU!

0

Paparaci su lepu Italijanku nedavno zapazili na ulicama Milana...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Italijansku miljenicu Kjaru Feranji već neko vreme ne viđamo u javnosti. Slavna modna dizajnerka i blogerica i muzičar Fedez očekuju svoje drugo dijete. Kjara je srećne vesti podelila na Instagramu i od tada dane uglavnom provodi sa svojom porodicom.

 

 

Ipak, paparaci su lepu Italijanku nedavno zapazili na ulicama Milana i brzo iskoristili priliku ne bi li uhvatili sliku trudničkog stomaka. To se, nažalost, nije dogodilo, s obzirom da ga je Kjara vešto prikrila debelim džemperom i toplim teddy kaputom.

 

No, zato su 33-godišnju ikonu stila uslikali s najskupljom torbom na svetu― čuvenom birkinkom s potpisom luksuzne modne kuće Hermes!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kjara je svoj ležerni stajling začinila takozvanom Himalaya birkinkom ― veoma retkim modelom koji se smatra kraljicom torbi i ima cenu od 250 hiljada dolara. Izrađena je od kože retkih nilskih krokodila i prepoznatljive je sivo-bele boje i ima je tek mali broj ljudi na svetu.

 

 

Inače, ove skupocene torbice smatraju se najboljom modnom investicijom jer njihova popularnost godinama ne jenjava, a u zavisnosti od modela, koštaju od 25 do 250 hiljada dolara.

 

Inače, kultna torba dizajnirana je 1984. za Džejn Birkin nakon njenog slučajnog susreta u avionu sa Žan-Lujem Dimom, tadašnjim predsednikom Hermes-a. Nakon što su Džejn, tada mladoj majci, iz torbice ispale stvari koje je u njoj nosila, on je komentarisao da bi trebalo nositi torbu s džepovima, a ona mu je odgovorila da hoće, čim Hermes počne izrađivati takve torbe. Ostalo je istorija.

 

 

makonda-tracker