savršen modni "začin"

SVAKI AUTFIT PRETVARA U INSTANT ŠIK: Tamara Dragičević ima aksesoar bez kog ne možemo da zamislimo ovu sezonu

0

Glumica poznata po izuzetnom stilu u poslednje vreme često nosi modni detalj koji je klasik i ženske i muške mode

foto: Tamara Trajković
foto: Tamara Trajković

Jedna od najpopularnijih domaćih glumica Tamara Dragičević izdvaja se kako svojim talentom i vrednim radom, tako i lepotom i stilom, a u poslednje vreme više puta je pokazala da spada u najbolje odevene mlade dame naše javne scene.


Ona često na svom profilu na Instagramu pokazuje da prati svetske trendove, ali i sama i te kako ume da "začini" svoje odevne kombinacije na interesantan način. Proteklih nedelja to je više puta činila uz pomoć šešira, večitog trenda i muške i ženske mode, koji joj pomaže da za tren oka doda notu glamura i elegancije svom stilu.

 


Juče je podelila fotorgafiju za koju je pozirala u boho izdanju — maslinastim pantalonama širokih nogavica i oversized bluzi, kojima je dodala crni slamnati šeširić, savršen izbor uz boju odeće i svoje talase u kosi.

 


Da je i te kako spremno dočekala prolećnu i letnju sezonu pokazala nam je početkom maja, kada je na Instagramu podelila fotografije za koje je pozirala u košulji-haljini s belim i lila prugicama i svetlom slamnatom šeširu sa svetloroze ukrasnom trakom, što je savren izbor za idilično seosko okruženje u kojem se Tamara fotografisala.

 


Nešto ranije, glumica je tokom šetnje sa psom pozirala u svetlom kombinezonu ukrašenom floralnim motivima, koji je kombinovala s klasičnim trenčom, a ovaj udoban stajling koji ostavlja utisak upotpunila je smeđim šeširićem labavog oboda koji je na sjajan način istovremeno pružio i ležernost i dozu elegancije.

 

 


 

makonda-tracker