bez greške

Mini-haljina za MODERNE PRINCEZE + METALIK detalji: Letnja elegancija po ukusu Dragane Mićalović izgleda OVAKO

3

Na proslavi 30. rođendana Milice Pavlović među zvanicama se našla i glumica Dragana Mićalović, jedna od njenih najboljih prijateljica

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović i glumica Dragana Mićalović godinama su vrlo bliske, a njihovo prijateljstvo datira iz dana kada još nisu bile poznate i spada u najčvršća drugarstva na našoj javnoj sceni.


Njih dve neretko govore vrlo lepo jedna o drugoj i podržavaju se, pa je Dragana bila među važnijim gostima na Miličinoj glamuroznoj proslavi, a uvek nasmejana glumica spremno je dočekala ovaj modni zadatak! Ona se pred okupljenim fotoreporterima ispred restorana u kom je Milica Pavlović slavila rođendan pojavila u vrlo elegantnom izdanju čiji je ključni komad mini-haljina bele boje ukrašena efektnim dezenom.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reč je o komadu koji prati liniju tela i krase ga tanušne bretele, a od kukova se širi onako kako je to slučaj s dugačkim balskim haljinama — s tim što je ovo vrlo kratka varijanta. Dragana je mudro birala i detalje, pa je ovu toaletu ponela sa srebrnim metalik sandalama sa visokim štiklama i pismo-tašnom iste boje, dok je kosu vezala u pletenicu sa strane.


Idealno za noćni provod i nešto posebnije prilike u vrelim avgustovskim noćima!

makonda-tracker