(FOTO)

Letnji stil nikad nije bio OVAKO TRENDI: Tamara Kalinić u crno-beloj haljinici po ukusu Đanija Versačea

3

Popularna srpska blogerka i influenserka Tamara Kalinić očarala je Evropu, a nakon što je zasenila modnu konkurenciju u Kanu, putuje jugom Francuske i Italijom

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna influenserka Tamara Kalinić nedavno je zablistala u Kanu, na 74. filmskom festivalu, u dobro i pažljivo odabranim kreacijama. Nju su uslikali u ležernom izdanju, a bilo da je u pitanju glamurozna ili kežual kombinacija, ova zaljubljenica u modu je sijala i bila stilizovana za desetku.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Kada su u pitanju Tamarine kombinacije za crveni tepih, sve je jasno: od Oskara de la Rente, preko Tonija Vorda, svaka kreacija je birana tako da zaseni ostale dame. Ipak, to je slučaj i sa morskim, letnjim stilom za svaki dan.

 

Tamara je nakon Francuske krenula za susednu Italiju, odakle smo imali prilike da vidimo njene najnovije Instagram fotografije, a poslednja u nizu, kako izgleda, nastala je na jugu Francuske, na otvorenom moru.

 

Tamara je pozirala u haljini koju potpisuje modna kuća Versače; u pitanju je naizgled jednostavan model, sa tanjim bretelama, dominantno crn, ali sa belim detaljima. 

 

Kako je Đani jednom rekao: volim kontrast — citirala je blogerka čuvenog kreatora i osnivača modne kuće Versače, Đanija Versačea, čija smrt je i danas obavijena velom tajni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

makonda-tracker