FOTO

Nakon Venecije još jednom je dokazala da je MODNI mag: Ana Ivanović oduševila ELEGANTNOM kombinacijom, koja inspiriše

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Uzaas

20-07-2021 19:26h
A, sto su joj sandale za dva broja vece? Kao da je uzela na rasprodaji jedine koje imaju.

Cicije

20-07-2021 20:30h
@Uzaas
Pa to oni dobivaju besplatno samo da reklamiraju. Švajni je sada za vreme EM pokazivao neki sat pa su ga javno prozvali i izvinjavao se posle. Nekima nikada dosta!

Hm

20-07-2021 20:58h
Ako volis "baka" stil onda je verovatno ok.. meni je licno njen stil suvise slampav da tako kazem.. sve visi kao na ofingeru,.. sta je tu lepo, neznam

veca

20-07-2021 21:24h
Pa vi niste normalni---Šta je ovde modna magija...

Glirija

21-07-2021 03:39h
Prelepa,uspesna,pametna.

Lastavica

21-07-2021 05:58h
Vidjali smo Anu pre udaju u mnogo boljim odevnim kombinacijama. Sada izgleda bezlicno, mrsavo , bledo, gotovo nikad sa sminkom, koja joj uzgred receno lepo stoji. Nasi novinari guraju pricu o njenom "ohhh" stilu, bez pravog istinskog pokrica.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: