elegantno i trendi

SJAJNE POSLOVNE KOMBINACIJE ZA LETNJU SEZONU: Ovi komadi garderobe će vam pružiti potrebno samopouzdanje i komfor!

0

Kako bismo napredovale na poslu, poslodavci gledaju celinu – pored potrebnog znanja i zalaganja, treba nam i samopouzdanje koje se gradi postepeno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pored usavršavanja koje nam jača sigurnost, šta je to što nam dodatno pomaže? Verovale ili ne - garderoba! Kada se osećamo lepo u sopstvenoj koži, lakše savladavamo izazove koji su pred nama. Pogledajte nekoliko predloga koji će vam omogućiti da pokažete najbolju verziju sebe!

 

 

Bluza sa falticama je odličan saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju. Možete je poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od samo 1.290 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

Mala crna haljina je jednostavno neophodna u svakom ormaru, jer predstavlja onaj komad koji možete uklapati i kombinovati na milion načina, nositi u svim mogućim prilikama i svim godišnjim dobima. Ono što izdvaja ovaj model male crne haljine su naglašena ramena i to je čini veoma zanimljivom kada se nosi samostalno. Možete je naručiti klikom OVDE po ceni od 2.290 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

Blejzer sa diskretnim volanima je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem izgledu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite. Možerte ga naručiti klikom OVDE po fantastičnoj ceni od 2.790 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

Elegantna haljina asimetričnog kroja sa pojasom i reverima na preklop fantastično pristaje svakom obliku tela, dajući atributima na značaju, diskretno prikrivajući nedostatke. U kombinaciji sa najfinijim satenom, naglašava šarm i otmenost, a možete izabrati da li vam više pristaje žuta ili crna.

Ovu predivnu elegantnu haljinu možete poručiti klikom OVDE po ceni od 2.290 rsd ili pozvati broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

 

* Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

makonda-tracker