svima stoji sjajno

RETRO, ZABAVNO, PO RIJANINOM UKUSU! Ovaj letnji modni trend svideće se i vašoj baki i vašem dečku

0

Već neko vreme ovakve haljine i topovi pojavljuju se na profilima influenserki na Instagramu, a kad je Rijana ponela takav komad znali smo — heklane haljine su se vratile!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Topli meseci vraćaju nam uvek boho motive u ženskoj modi, a pletenice, marame, končani nakit, šarenilo i etno šare možete poneti kao dodatak statement heklanim haljinama!


Ovaj trend iz sedamdesetih povremeno se vraća u modu, a to je slučaj i ove godine, kada očekujemo da ulice modnih metropola poput Milana i Londona preplave heklani komadi od vrlo laganih materijala. Mogućnosti su razne: prave se haljine s ukrasnim metalik šljokicama i nitnama namenjene noćnim izlascima, potom jednostavne jednobojne u mini, midi i maksi varijantama, a šik efekat postiže se modelima s bretelama ili koji se vezuju iza vrata i naglašavaju ramena. Rijana se nedavno opredelila za ovaj poslednji model, i to vrlo kratak, a kombinovala ga je sa sandalama italijnske modne kuće Bottega Veneta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

I topovi izrađeni na ovaj način sve su popjularniji, a Kajli Džener je još zimus ponela jedan vrlo upečatljiv, koji bi u tanjoj varijanti i uz laganiju odevnu kombinaciju izgledao vrlo efektno tokom leta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

 

Na plaži, na jutarnjoj kafi, noćnom provodu, dejtu... Za koju god priliku da odaberete ovakvu haljinu ili makar krop-top, nećete pogrešiti.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker