dodala je samo jedan detalj

SUŽAVA STRUK, HIPNOTIŠE ODMERENIM SEKSEPILOM: Kraljica Leticija u haljini koja poslovni stil čini ZAVODLJIVIM

0

Supruga španskog kralja Felipea VI i te kako ume da odabere najženstvenije odevne komade!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije, počasna predsednica Fondacije za pomoć protiv zavisnosti od droge, juče je predsedavala sastankom Upravnog saveta u Madridu, a za tu priliku bio joj je potreban poslovni autfit koji ipak prati njen pomalo romantični stil.


To je pronašla u midi haljini španskog dizajnera Ulisesa Meride, koja je deo kolekcije, za jesen i zimu 2021/22, a u pitanju je vrlo interesantan model koji samo ne prvi pogled deluje kao još jedna obična haljina za poslovne žene. U pitanju je tamnosivi komad s dijagonalnim prugama i čamac-okovratnikom, ukrašen upadljivom mašnom na koja pada se jednog ramena i ostavlja Leticijine savršeno izvajane ruke da budu slobodne.

 

Haljina je nastala u okviru saradnje ovog kreatora s Udruženjem za prevenciju, reintegraciju i brigu o prostitutkama, a kolekcija je simbolično nazvana "Libre", što znači "slobodna".

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Španska kraljica je rešila da vizuelno suzi figuru, budući da haljina komotno pada pored tela, pa je jednim tankim kaišem u crnoj boji naglasila telo u obliku peščanog sata, a sve je začinila crnim lakovanim salonkama svoje omiljene modne kuće koja se bavi proizvodnjom obuće Magrit, dok je crna clutch tašna delo Karoline Erere.


Ovaj šik autfit zaokružila je interesantnim minđušama juvelirske kuće Gold & Roses koje su nazvale Skyline. 

 

 

Uz to, kraljica Španije je ponovo nosila i svoj zaštitni znak kada je reč o nakitu — zlatni prsten Karen Holam.

 

 

makonda-tracker