dugo nismo videli lepše

ČAK I DOSADAN AUTFIT PRETVARAJU U MODNU MAGIJU: Kraljica Leticija ponela cipele kakve svaka žena mora da ima

0

Španska kraljica iznenadila je ponevši neobične salonke, statement obuću koja transformiše celokupan izgled u šik izdanje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga španskog kralja Felipea VI prisustvovala je pre dva dana sastanku organizacije FEDEPE, Španske federacije direktorki, rukovoditeljki, profesionalki i preduzetnica. Kraljica Leticija je, naime, počasna predsednica godišnje dodele nagrada ovog udruženja, koje će se uskoro uručiti jubilarni 30. put. U pitanju je jedna od najvažnijih organizacija koje se bave ženskim liderstvom u Španiji, a uključuje više asocijacija žena koje rade u javnoj administraciji ili su preduzetnice.

 


Leticija od Španije, koju tamošnji mediji od milošte neretko zovu donja Leticija, odabrala je za ovu priliku poslovni stil i vrlo svedeno izdanje, ali je tako maestralno kombinovala da su ubrzonjene fotografije preplavile modne portale širom sveta.

 

 

Pojavila se u midi-haljini modne kuće Hugo Boss koja nema rukave, prati liniju tela, a ukrašena je kariranom šarom koja se naziva još prens de gal, glen plejd ili karo princa od Velsa! Najvažniji deo ovog stajlinga su, međutim, salonke s potpisom brenda Magrit — naizgled obične crne i lakovane cipele sa štiklom koje postaju pravo malo remek-delo zahvaljujući činjenici da su u svom zadnjem delu bele.

 

 

Ovako upečatljivu obuću uvek je zahvalno imati u svom cipelarniku jer svako modno izdanje, pa i ono koje nije posebno upečatljivo, brzo i lako pretvara u zanimljivo i efektno, a to postiže zahvaljući kontrastu boja na cipelama. Ne morate se, naravno, držati crno--bele kombinacije: ako vašim garderoberom dominiraju druge boje, opredelite se za cipele sa svojim omiljenim bojama, ali imajte na umu da moraju da se "sudare" u skladu s kolorblok pravilima, odnosno da se kombinuju boje koje su na suprotnim stranama točka boja. Tako će plava izgledati interesantno u spoju s narandžastom, crvena sa zelenom i sl.

 


Španska kraljica dodala je tome belu torbicu brenda Furla, dok je od nakita nosila svoj prepoznatljivi zlatni prsten Karen Holam i minđušice Gold & Roses.
 

 

makonda-tracker