uvek briljira

NJENA INSPIRACIJA: MORSKE SIRENE! Lepa glumica na dodeli SAG nagrada oduševila neočekivanom verzijom holivudskog glamura

0

Stil u duhu dvadesetih i... Leškarenje u bazenu?! O, da, ako ste čudesna Keri Vašington, sve je dozvoljeno!

foto: Instagram
foto: Instagram

Zvezda serije "Skandal" Keri Vašington na holivudskim dodelama nagrada obično je među najbolje odevenima, a tako je ostalo i kada su se ove svečanosti preselile u virtuelni prostor.


Pandemija virusa korona donela nam je holivudski glamur na nešto drugačiji način, pa najveće zvezde televizije i filma vidimo doterane za crveni tepih u njihovim domovima, ali to ne znači da nisu na visini zadatka. Štaviše, Keri Vašington rešila je da pomeri granice, i to u svom dvorištu!


Glumica je za dodelu SAG nagrada pripremila vrlo elegantnu haljinu modne kuće Etro, i to dekoltirani model s bretelama koji se širi od struka i krasi ga vrlo dubok izrez. U pitanju je toaleta s ukrasima u različitim nijansama plave boje, koju je Keri upotpunila aksesoarom za glavu s izvezenim identičnim oblicima. On joj u potpunosti prekriva kosu, a da sve izgleda još efektnije tu je plava senka za oči, kao i dijamantske minđuše i upečatljiv prsten brenda Bulgari.

 

 

Glumica je tome dodala i plave sandale s kaišićima koje potpisuje Loriblu, a ništa od toga nije je sprečilo da u svom izdanju inspirisanom modnim sirenama — pozira u bazenu punom vode!

 

 

makonda-tracker