kao krojena za nju

NAJLEPŠA NIJANSA ŽUTE I NEOBIČNA HALJINA ZA HRABRE: Jovana Joksimović hipnotisala Srbiju očaravajućim prolećnim izdanjem

2

Jedna od najbolje odevenih žena na našim malim ekranima zakoračila je u mart na besprekoran način — elegantnim komadom koji ostavlja snažan utisak

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznajemo je već 20 godina, ali ne pamtimo da je izgledala lepše!


Voditeljka Jovana Joksimović ne važi bez razloga za damu koja ne ostavlja ravnodušnim ni muškarce ni žene — pored toga što spada u red najboljih u voditeljskom poslu, ona oduševljava i prirodnom lepotom i izuzetnim stilom, pa je pored pitanja ko su njeni gosti i šta su njene teme uvek zanimljivo i šta je Jovana obukla.

 


Popularna novinarka i supruga kantautora Željka Joksimovića se, nakon kraćeg odmora, vratila na male ekrane, a prvog dana marta pozdravila je gledaoce u velikom stilu! Jovana je, naime, juče ponela nesvakidašnju žutu haljinu do poda čiji je prednji deo znatno kraći, pa u prvi plan stavlja savršeno izvajane noge. Gornji deo ovog neobičnog modela je zatvoren oko vrata i nema rukave, a cela haljina tek prati liniju tela i nije previše pripijena. Ipak, struk je naglašen efektnim belim pojasom, što je sjajan izbor budući da je voditeljka odabrala bele cipele s visokim štiklama.

 


Budući da je Jovana odabrala upečatljivu žutu boju haljine, još više je do izražaja došla njena kosa, koja je odnedavno značajno svetlija, a da sveukupan utisak bude još bolji tu su elegantne viseće minđuše i, naravno, Jovanin zaštitni znak — osmeh.


Savršeno za mesec u kom dočekujemo proleće!

 

 

makonda-tracker