modna inspiracija

KRATKA HALJINA, STREET STYLE I JUTARNJI ŠIK: Izdanja kojima je Jovana Joksimović najavila trendi prolećnu sezonu

4


Popularna voditeljka poznata je kao jedna od najbolje odevenih žena na našim malim ekranima, a proteklih dana je intersantne detalje u svoj stil

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Voditeljka Jovana Joksimović uvek je odevena za desetku i trudi se da njene odevne kombinacije ne budu jednolične i dosadne. Ne libi se da eksperimentiše s krojevima, bojama, dezenima i ponese i prilično neobične kreacije, ali proteklih dana posebu pažnji privukla je jednostavnim i vrlo efektnim izdanjima.

 


Pre nekoliko je svoj Uranak1 vodila u farmerkama od, beloj majici i upečatljivom blejzeru koji krase floralni motivi u plavoj boji. Ovaj izbor, koji ne viđamo često u informativnim emisijama, skrenuo je pažnju medija i javnosti, a Jovanini obožavaoci oduševljeni su njime.

 


A gde piše da ljudi na televiziji moraju da izgledaju kao da su pošli na bal? — pitala je jedna korisnica Instagrama pored ove Jovanine fotografije.


Šarmantna voditeljka dodala je ovoj kombinaciji dugačku tanku ogrlicu s efektnim masivnim priveskom i opredelila se za talasastu frizuru, koju je nedavno osvežila svetlim tonovima.


Druga kombinacija koja je oduševila Jovanine gledaoce je prilično šik mini-haljina, ponovo u cvetnom dezenu! U pitanju je komad dugih rukava, zatvorenog okovratnika i šireg kroja, koji u prvi plan stavlja noge. Voditeljka ju je ponela s belim gležnjačama srebrnog vrha koje su dodatno izdužile figuru, dok je kosa prebačena na jednu stranu.

 


Publici su uvek posebno interesantna njena mini izdanja, a svojevremeno je voditeljka prokomentarisala da smatra nepravdom što se o njima toliko piše.


Nepravda je što se samo o tome piše, što ne znači da mi ne prija da čitam da dobro izgledam. Ima kod mene još kvaliteta. Svaka žena voli pohvale na račun svog fizičkog izgleda, nezavisno od njenih godina, to uvek prija — istakla je Jovana prošle godine.


Početkom meseca, ona je sve oduševila nešto svedenijom i vrlo trendi varijantom — dugačkom braon suknjom sa izrezom koju krase upadljivi dugmići i krem džemperkom koji je dodatno naglasio njenu novu frizuru. Da efekat bude još bolji, tu je bio zlatan nakit i braon tonovi u šminkanju.

 

 

 

makonda-tracker