njen stil!

OD ŠANELA DO BIRKINKE: Melanija Tramp napustila Belu kuću kao PRAVO MODNO SAVRŠENSTVO i u velikom stilu (FOTO)

5

"Bila je čast biti vaša prva dama", poručila je Melanija Tramp

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Došao je i dan da Donald i Melanija, odlazeći američki predsednik i prva dama, napuste Belu kuću i Vašington! Ovaj par se pojavio na oproštajnoj ceremoniji u vazduhoplovnoj bazi Endruz, odakle će se ukrcati na avion za Floridu.

 

Kao i njen suprug, Melanija je održala svoj poslednji govor kao prva dama Sjedinjenih Američkih Država:

 

"Biti vaša prva dama bila je moja najveća čast. Hvala vam na ljubavi i podršci. Bićete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio. Bog blagoslovio vaše porodice. I Bog blagoslovio ovu prekrasnu zemlju. Hvala vam", poručila je Melanija Tramp.

 

Nema sumnje da je stajling za oproštajni dan bio vrlo pažljivo odabran, a sigurno je da će biti dobro upamćen! Melanija je bila obučena sva u crnu boju, kosa joj je bila skupljena u elegantnu punđu, a plenila je sofisticiranošću.

Osim toga, tu su bili brojni dizajnerski odevni komadi!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Od torbe birkinke, preko cipela sa potpisom Melanijinog omiljenog Kristijana Lobutina, pa sve do Šanelovog blejzera, sve na Trampovoj supruzi je bilo skupo i oprezno birano. Midi-suknja do kolena, dugačke crne rukavice i crne naočare samo su upotpunile stajling.

 

Ostaje da se vidi hoće li Džil Bajden moći da parira Melaniji ili ćemo se rado sećati njenih odevnih kombinacija dok je bila prva dama!

 

 

makonda-tracker