uvek u centru pažnje

PLANOVE JOJ POKVARILE FARMERKE KOJE ĆE U 2021. BITI SVUDA: Džej Lo htela da čeka u redu "kao sav normalan svet", ali...

0

Pevačica i glumica je sa ćerkom stajala u redu ispred prodavnice kao svi ostali, ali...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Među poznatim ličnostima koje u poslednjem trenutku pred proslavu Božića po gregorijanskom kalendaru trče u šoping je i pevačica i glumica Dženifer Lopez. Latino divu paparaci su uočili tokom kupovine božićnih poklona sa ćerkom Eme i dvema rođakama, a tada je došlo do jedne neočekivane situacije.


Džej Lo je, naime, pokušavala da bude neprimetna i krila se iza zaštitne maske brenda Masqd i velikih naočara za sunce dok je stajala u redu ispred prodavnice modne kuće Gucci.

 

 

Kao i svi ostali kupci, jedna od najpoznatijih žena na planeti stajala je pazeći na distancu i mere zaštite od virusa korona, ali se ubrzo pročulo da je tu Dženifer Lopez lično. To je stiglo i do zaposlenih u radnji, koji su pevačicu zamolili da s porodicom uđe u butik preko reda.


Nije poznato šta je tačno odalo "Dženi iz bloka", ali jedno je sigurno ― iako je nosila odeću "za svaki dan", nije bila neprimetna koliko je mislila.


Pevačica je ponela sivu majicu bez rukava i s V-izrezom, ispod koje se nazirao crni grudnjak, a kombinovala ju je sa širokim farmerkama za koje je morala da izdvoji neverovatne 2.650 evra! Oba komada potpisuje Tom Ford, čiji rad latino zvezda izuzetno ceni. Ovaj model pantalona izgleda kao da je sastavljen od džinsa različitih nijansi i teksture, a Dženifer mu je dodala manju crnu "birkinku".

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kao i uvek, Džej Lo očito prati najnovije trendove, budući da poznavaoci mode najavljuju da ćemo se uskoro pozdraviti sa skinny modelima farmerki i u 2021. nositi isključivo predimenzionirane i široke teksas pantalone.

 

Da li vam se dopadaju?

 

 

 

 

 

makonda-tracker