sklona eksperimentisanju

PRAKTIČNE, UDOBNE, UVEK U MODI! Kraljica Leticija u udobnim čizmama kakve SVAKA žena mora da ima

0

Jedna od tajni stila španske kraljice nesumnjivo je to što je njen garderober pun komada koji su večni trend

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga kralja Felipea VI od Španije kraljica Leticija posetila je sa svojom svitom Honduras, koji je nedavno pogođen uraganima Jota i Eta.


Ona u ovu srednjoameričku zemlju nije stigla praznih ruku ― avionom španske kraljevske porodice doletela je noseći pošiljku s potrepštinama za tamošnje stanovništvo pogođeno uraganima, a to je samo prva donacija i tek će uslediti nove pomoći.


U skladu sa situacijom, španska kraljica opredelila se za stil koji ne značajno drugačiji od njenog uobičajenog poslovnog modnog izraza, ali je ponovo pokazala da ona i te kako pliva u situacijama kada se izlazi "na teren".

 

 

Ona je, naime, odabrala krem pantalone, klasičnu belu košulju koju potpisuje Masimo Duti i kanađanke modne kuće Panama Džek, a tu je i crveni prsluk organizacije "Španska saradnja", koja predstavlja skup više pojedinaca i institucija zahvaljujući kojima Španija pomaže zemljama u razvoju u iskorenjivanju siromaštva. Najviše pažnje modnih portala privukle su, međutim, čizme, uvek aktuele gležnjače pune pete idealne i na pertlanje koje su idealne za duže hodanje.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Kako je jedan obožavalac španske kraljevske porodice na sajtu koji prati svaki korak kraljice Leticije prokomentarisao, u pitanju je stil bez besmislenih komada i opterećenja modom i potpuno usmeren na zadatak koji je pred Felipeovom suprugom. Praktično, udobno, a ipak upečatljivo!

 

 

makonda-tracker