(FOTO)

NE TAKO GLAMUROZNA KAO MELANIJA, ALI... Ovo su današnje MODNE KOMBINACIJE Džil Bajden, potencijalne PRVE DAME

1

Čitav svet priča o izborima u Americi i ljutoj borbi koja se vodi između Donalda Trampa i Džoa Bajdena, ali veliku pažnju privlače i njihove lepše polovine, trenutna prva dama Melanija Tramp, ali i potencijalna ― Džil Bajden.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok se čini da o Melaniji znamo sve, Džil Bajden je malo veća nepoznanica. Ova gospođa u braku je sa Džoom Bajdenom od 1977. godine, a za njega se udala skoro četiri godine nakon što su njegova prva žena i ćerkica poginule u saobraćajnoj nesreći. Džil Bajden je izjavila svojevremeno da ju je Bajden prosio 5 puta pre nego što je pristala da se uda za njega. Ona mu je, potom, pomogla da odgaja dva sina iz prvog braka, a onda je rodila njihovu ćerku Ešli.

 

Gospođa Bajden po profesiji je nastavnica. "Nastava nije ono čime se bavim. To je ono što ja jesam", rekla je ona na Tviteru.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Džil pruža veliku podršku svom suprugu tokom političkog angažmana i neprestano je na njegovoj strani, kraj njega u svakom momentu. Posebno je to slučaj sad, kad se trka i izbori privode kraju.

 

Džil Bajden privukla je danas veliku pažnju pojavom u trendi ružičastom kaputu, što je nijansa koja je ove sezone i te kako poželjna! 

 

Prethodno se pojavila u teget haljini koju je iskombinovala sa sakoom u istoj nijansi, a preko čega je nosila beli kaput.

 

Dok se mnogi slažu da (za sada) Džil nije tako glamurozna kao Melanija Tramp, nema sumnje da će njeni klasični modni odabiri biti narednih godina u centru pažnje, ukoliko se pak "domogne titule" koju Melanija sada nosi.

 

 

makonda-tracker