zavrteće vam se u glavi

NE ZNA SE JE LI SKUPLJE ILI LEPŠE! Amerika u MODNOM TRANSU zbog kombinacije u kojoj je Melanija Tramp stigla na glasanje

1

Hermès, Gucci, Christian Louboutin... Ako je išta ovog jutra na trenutak uspelo da skrene pažnju s brojanja glasova na predsedničkim izborima, to je ovaj stil aktuelne prve dame!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp (50) još uvek ne može sa sigurnošću da kaže hoće li još četiri godine provesti na mestu prve dame Sjedinjenih Američkih Država, a ukoliko s ove funkcije odlazi — čini to u velikom stilu.


Supruga Donalda Trampa (74) juče je u Palm biču na glasanje stigla u izdanju koje će se dugo pamtiti.

 

Odabrala je midi-haljinu bez rukava, sečenu ispod grudi i A-kroja za koju strani mediji pišu da je malo remek-delo modne kuće Gucci i košta oko 4.500 dolara. U pitanju je model bele boje s interesantnim printom u vidu zlatnih zalanaca čiji je donji deo plisiran i vrlo efektan pri kretanju. Melanija ju je kombinovala maestralno: s tašnom Kelly modne kuće Hermès vrednom više od 16.800 dolara, nude salonkama brenda Christian Louboutin za koje je izdvojila oko 640 dolara.


Sve to je nešto manje od 22.000 dolara, ne računajući naočare za sunce nešto većih stakala s oklopom od kornjačinog oklopa!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker