KO JE KOGA KOPIRAO?

AKO ODLAZE IZ BELE KUĆE, ČINE TO U VELIKOM STILU: Ivanka i Melanija Tramp čekaju rezultate izbora stilizovane ZA DESETKU

0

Još uvek aktuelna prva dama Amerike Melanija Tramp i savetnica i ćerka Donalda Trampa razmišljale su na isti način dok su se spremale za polazak u izborni štab...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok Amerika broji glasove s predsedničkih izbora i pita se hoćemo li još četiri godine u Beloj kući gledati Donalda Trampa (74) ili će ga naslediti tri godine stariji Džo Bajden, trenutna prva dama Amerike Melanija Tramp (50) i visoka savetnica predsednika Ivanka Tramp (39) stoje uz svog supruga i oca i, kao i obično, oduševljavaju stilom.


Aktuelni predsednik i predsednički kandidat obratio se danas javnosti, izjavio da je on pobednik izbora, najavio zahtev Vrhovnom sudu da se obustavi dalje brojanje glasova. Pored njega je tokom ovog netipičnog obraćanja stajala supruga Melanija Tramp, koja je uobičajene strukirane midi-haljine zamenila crnim odelom. Odabrala je pantalone ravnog kroja i tanak sako ispod kojeg je ponela belu košulju, a tu je i njen zaštitni znak — crne klasične salonke s vrtoglavim potpeticama.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Njena pastorka Ivanka i sama se opredelila za žensko odelo crne boje, s tim što je odabrala blejzer s dvorednim kopčanjem i zlatnim dugmićima.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker