JESEN SA STILOM

MODNU MAGIJU JE ČUVALA ZA KRAJ: Ivanka Tramp promenila tri OČARAVAJUĆE jesenje kombinacije u finišu kampanje

2

U poslednjim danima predsedničke kampanje Donalda Trampa njegov tim i porodica vredniji su nego ikad i drže vatrene govore širom Amerike, a najviše pažnje privlače dame u njegovom životu — supruga Melanija i ćerka i savetnica Ivanka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su i prva dama Melanija Tramp i savetnica predsednika SAD Ivanka sve vreme na visini zadatka, kako politički, tako i modno, čini se da su poslednjih dana upečatljivije nego ranije i da su najbolje čuvale za kraj.


One ne samo što govore u korist Trampu, već otvoreno kritikuju u dovode u pitanje izjave njegovog konkurenta za novi mandat predsednika Džoa Bajdena, a glavna su tema modnih portala ove nedelje.

 

Ivanka je, kao viša savetnica svog oca, ovih dana naročito aktivna, pa smo je proteklih dana videli u više navrata i svaki put je stilom ostavila odličan utisak, a ove kombinacije su se posebno izdvojile.


Krem kaput


Ivanka je tokom vikenda prisustvovala predizbornom skupu u Mičigenu, gde se pojavila u efektnom kaputu s velikim džepovima koji smo već videli na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu u januaru.


Ona je model Oskara de la Rente vredan skoro 2.600 dolara ponela preko bele rolke i uz bež čizme pune pete, a ovakav stil izgledao je sjajno s njenom plavom kosom i visećim minđušama s belim biserima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Zelena haljina


Kasnije tog dana, Ivanka je govorila na skupu u Lankasteru, u Pensilvaniji, a za ovu priliku odabrala je vrlo otmeno izdanje — zelenu midi haljinu čiji gornji deo krasi tkanina obmotana oko ramena poput marame.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Crvena kaput-haljina


Trećeg dana novembra, Trampovi su se okupili na aerodromu Džerald R. Ford u Mičigenu, gde se Ivanka pojavila u jednom od najboljih izdanja ove godine.
Savetnica i ćerka Donalda Trampa odabrala je crvenu kaput-haljinu A-kroja koja prati liniju tela do predela ispod grudi, odakle se širi u blagim volanima, a dodala joj je crne kožne rukavice.
 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker