svi su bili protiv!

REKLI SU DA ĆE IM UPROPASTITI LOZU: Slavna lepotica trpela je TORTURU i MRŽNJU milijardera da bi bila sa njihovim sinom

1

Ova lepotica visoka 1,88 metara poznata je i po svojoj ljubavnoj priči, koja je prošla kroz mnogo nedaća i prepreka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorijin anđeo i slavna manekenka Karli Klos pojavila sena reviji čuvenog dizajnera Žan Pola Gotjea, te zablistala na pisti. Ova lepotica visoka 1,88 metara, osim po tome što je jedna od najpoznatijih manekenki, poznata je i po svojoj  ljubavnoj priči sa Džošuom Kušnerom, sa kojim je u braku od 2018. godine. Naime, u pitanju je brat Džareda Kušnera, koji je suprug Ivanke Tramp.

 

Njih dvoje su u vezu stupili 2012. godine, a veridbu potvrdili 2018. Karli je tada postala i Jevrejka, a venčali su se u oktobru iste godine. Iako nikada imali nikakve skandale, imali su mnogo problema sa porodicom Kušner, koja nije želela da prihvati Karli. 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Milijarderska porodica manekenku je upoznala, naime, nakon 6 godina veze!

Kušnerovima je smetalo što Karli nije Jevrejka i bili su stava da nije dovoljno dobra za njihovog sina. Ipak, nisu imali problema sa Ivankom Tramp, iako je i ona tek naknadno prešla u jevrejstvo.

 

- Ivanka je drugo, ona ima Trampovu krv. Ona je pohađala prestižni fakultet i bogata je. Karli je iz predgrađa i nije fakultetski obrazovana - pričali su roditelji Džošui, koji je branio svoju voljenu.

 

Osim roditelja, čak je i brat Džared bio protiv manekenke. Oni su pričali ružno o Karli i nazivali je pogrdnim nadimcima. Govorili su da je ona samo "model za donji veš" i da će im upropastiti lozu, pa joj nisu dozvoljavali da dolazi na porodična okupljanja. Ipak, ovaj par se na kraju izborio za ljubav, a samo oni znaju kakve su žrtve morali da podnesu!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker