ANKETA

PRELEPO ILI POTPUNA KATASTROFA? Ove jeseni dominiraće komad koji je posvađao modni svet, a influenserke ga već OBOŽAVAJU

0

"Štreberski" izgled doživljava svoj vrhunac, a kao jedan od nezaobilaznih ove jeseni podržaće ga komad koji ne oduševljava baš sve

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pleteni prsluk kakav možemo da vidimo na starijoj gospodi koja love jastrebove u engleskim filmovima, čini deo uniforme u nekoj prestižnoj evropskoj privatnoj školi ili ga u "Prijateljima" Čendler Bing krajem devedesetih nosi preko košulja našao je svoje mesto i u — ženskoj modi!


Ovaj nesumnjivo topli i ušečatljivi komad, koji je sedamdesetih godina prošlog veka bio vezivan za viši status u društvu, našao se u aktuelnim ženskim kolekcijama poznatih dizajnera i high street brendova i influenserke su požurile da se fotografišu u njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle) on


I dok se devojke raspravljaju treba li predimenzionirani pleteni prsluk uopšte da bude deo ženske mode, on je već postao vrlo popularan — na modnom pretraživaču pod nazivom Lyst od početka marta je pretraga statement džempera bez rukava porasla za čak 133 odsto! Posebno je zanimljivo da ih jednako pretražuju i žene i muškarci iz svih krajeva sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle) on


U pitanju je vrlo praktičan komad koji se lako kombinuje, što ga čini idealnim za jesenje dane i, uopšte, prelazno vreme. Odlično izgleda u kombinaciji s košuljom, ali i s tankom rolkom, a vrlo je efektan ako želite da postignete poslovni šik izgled.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker