savršena

ONA STVARNO UME DA OSTAVI UTISAK! Irina Šajk u jednostavnoj, ali zanimljivoj jesenjoj kombinaciji za svaki dan

0

Ako dan nije previše hladan i ako imate samopouzdanje poput ruske lepotice, ovo je fenomenalna ideja za prve dane oktobra...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Irina Šajk i Lea, njena mezimica koju je dobila tokom ljubavi s glumcem Bredlijem Kuper, prave su modne zvezde Njujorka!


Gotovo svakodnevno tamošnji paparaci zateknu ih u šetnji ili pri povratku iz obdaništa, a ova poznata mama i ćerka u svakoj prilici izgledaju neodoljivo! Lea je prava mamina i tatina princeza, pa je uvek odevena vrlo ljupko i elegantno, sve češće uz brojne slojeve tila i simpatične aksesoare za devojčice, ali njena slavna mama stilom ne zaostaje mnogo.

 


Najnovije fotografije pokazale su kako su Irina i Lea dočekale poslednje dane u ovoj godini u kojima temperature nisu preniske — devojčica je ponela zanimljivu haljinicu, džemperak i rajf s ušima i rogom jednogora, a Irina se opredelila za vrlo efektnu jesenju kombinaciju.


Šajkova je, naime, prošetala u dubokom šortsu teget boje koji je istakao njene savršeno izvajane i duge noge, kao i jednostavnu majicu i dugačak kardigan u identičnoj nijansi. Dodala je tome kožne čizme do kolena s nešto nižom štiklom, a obe su nosile dezenirane zaštitne maske.
 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker