sve što dotakne postaje trend!

DOPADA LI SE VAMA? Britanke razgrabile šik zaštitnu masku kakvu je nosila Kejt Midlton — čak i varijantu za devojčice!

0

Kada je vojvotkinja od Kembridža naručila simpatičnu masku, verovatno nije ni slutila da će uslediti prava pomama za njom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U Velikoj Britaniji je dobro poznat tzv. "efekt Kejt" — sve što supruga princa Vilijama obuče ili obuje rasproda se u rekordnom roku! Ispostavilo se da izuzetak nisu ni zaštitne maske.


Budući da poštuje mere zaštite od virusa korona, Kejt Midlton pojavila se nedavno u javnosti noseći masku sa cvetnim dezenom koja se odlično uklopila u njen odevni stil.

 

Reč je o modelu Pink Pepper, brenda Amaia London, koji je vrlo brzo, pogađate, rasprodat. Štaviše, u jednom trenutku više nije bilo moguće naručiti ni one namenjene deci!

 

1 / 4 Foto: Shutterstock


Ovaj brend, koji se uglavnom bavi proizvodnjom dečije odeće i aksesoara, morao je na kraju da prihvati narudžbine iako nema modela maski na čekanju, pa tako sad veliki broj Britanki čeka da dođe na red da ponese masku kakvu smo videli na vojvotkinji. 


Inače, Kejtina zaštitna maska napravljena je od stoprocentnog pamuka i ima filter koji može da se menja, a njena cena iznosi 15 funti za odrasle (nešto više od 1.960 dinara) i 12 funti ( više od 1.570 dinara) za mališane.

 

Šta vi kažete   da li biste i vi pohitali da je pazarite?

 

 

 

makonda-tracker