klasika

MODNA LEKCIJA BRIŽIT MAKRON: Haljina u boji kože ― jednostavno, elegantno i vanvremenski (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

mira

23-08-2020 17:07h
Ovo već doživljavam kao poniženje ženskog roda. Dokle ćete nam bacati prašinu u oči i prodavati "modne trendove" u vidu ove sasušene spodobe od žene? šta njoj može dsobro da stoji? Još ova glupost koju je obukla ne može nijednoj ženi dobro da stoji!

Natasa

23-08-2020 23:22h
@mira
Miro , ne znam koliko imate godina , ali pretpostavljam mnogo manje nego Brizit Makron.Zelim Vam od sveg srca da u njenim godinama izgledate priblizno kao " ova sasusena spodoba"( pretpostavljam da se niste lazno potpisali i da ste zensko ?)

Maja

24-08-2020 10:54h
@mira
Uz takvu jezičinu i karakter, a i praziluk koji viri iz zadnjice, Vama sigurno ništa ne može dobro da stoji.

Zana

24-08-2020 16:04h
Mozda je kroj bezvremenski , jer , ovakav kroj haljine je moja majka nosila 60 - ih godina prosloga veka.
Jednostavno. Elegantno.
Moda je cudna. Ide u krug. Nesto bude lepo i moderno , pa posle izvesnog vremena to isto ruzno , da bi posle nekoliko godina opet bilo lepo i moderno.

Imigrant

24-08-2020 18:21h
Vas naslov ,Haljina u boji koze je rasistickI.Ocigledno je misljeno na boju bijele koze ,to se u Francuskoj smatra rasizmom..Iz apoteka su povucena flasteri na kojima je pisalo flaster boje koze. Danas je u Francuskoj na sceni rasizam protiv bijelaca i o tome cesto na nacionalnoj televiziji francuske govori popularni polemicar Zemor

vladimir

24-08-2020 18:27h
"Ako misliš da ti je život komplikovan pomisli na Emanuela Makrona Francuskog predsednika.
On ima 41 godinu
Prvi pastorak 44 godine
Drugi pastorak 42 godine
Žena ima 66 godina
Tehnički on je poslednji rođen u svojoj porodici."
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: