JEDNOSTAVNA I ZAVODLJIVA

SVE ŠTO ŽELIMO OD LETNJE HALJINE! Kraljica Leticija i male princeze u razigranim izdanjima koja vredi kopirati (FOTO)

1


Španski kralj Felipe i njegova supruga nastavili su kraljevsku turneju po svojoj zemlji, a ovog puta su im se pridružile ćerke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon više od 20 dana putovanja po španskim pokrajinama, kralju Felipeu VI i kraljici Leticiji prvi put su društvo pravile ćerke princeza Leonor i princeza Sofija, koje su ponovo pokazale da imaju sličan modni ukus kao njihova majka.


Devojčice su se pojavile u Meridi, u Ekstremaduri, u kratkim letnjim haljinama jednog pristupačnog španskog brena koje podsećaju na neke odevne kombinacije kraljice Leticije.

 

Princeza Leonor (14) opredelila se za šik komad s floralnim printom i ružičaste espadrile SarahWorld, dok je godinu dana mlađa princeza Sofija nosila belu haljinicu koju smo videli i pre mesec dana, kada je kraljevska porodica uživala u predstavi u jednom madridskom pozorištu, a od obuće tu su zlatne baletanke kuće Pretty Ballerinas. Ipak, "donja Leticija" je ponovo glavna vest na modnim portalima!

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Supruga španskog kralja ponela je, kao što to često čini, staru haljinu — komad koji je nosila još u oktobru prošle godine! Čini se da je on, međutim, zbog bretela prikladniji za ovo doba godina, ali se zbog boje, dezena i dužine lako uklapa i kombinuje u bilo kojoj sezoni. U pitanju je midi-haljina španske modne kuće Poète, a Leticija ju je kombinovala sa crnim espadrilama marke Macarena. Ovaj jednostavan i vrlo senzualan model stavio je u prvi plan kraljičine izvajane ruke, pa smo otkrili da Leticija, po svemu sudeći, redovno trenira, ali i da je našla malo vremena za sunčanje. Ono što je najupadljivije jeste to što kraljica opet na prvo mesto stavlja udobnost i to da se ona oseća prijatno u haljini, što je sve što želimo od letnje odeće, pa je ponovo odabrala lagan i lepršav model koji je nešto komotniji, omogućava koži da diše, nije dosadan i izgleda vrlo trendi!

 

 

makonda-tracker