šta se vama najviše dopada?

I MELANIJA BI JOJ POZAVIDELA! Brižit Makron mladalačkim stilom očarala Evropu, a pobedu je odnela torba od 2.700 evra

3

Predsednik Francuske Emanuel Makron glasao je na lokalnim izborima u društvu svoje supruge, a modni portali odmah su kao glavnu modnu vest u Evropi preneli odevnu kombinaciju u kojoj se Brižit pojavila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Francuske žena je na čiji stil niko ne ostaje ravnodušan.

 

Ona ne dopušta da joj godina rođenja i mišljenje okoline određuje šta će obući, pa je često viđamo u kratkim suknjama i kožnim pantalonama, a ovog puta privukla je pažnju modne javnosti skinny farmerkama koje je uklopila u svoj šik stajling.


Makronovi su se u Le Tukeu pojavili odeveni poslovno, a dok je Emanuel nosio klasično odelo, njegova supruga izabrala je nešto ležerniju varijantu ovog stila.

 

 

Ona je, naime, ponela bež kaput modne kuće Louis Vuitton koji seže nešto ispod kolena, belu košulju i efektne farmerke. Brižit se opredelila za tzv. superskinny model, koji uglavnom nose najvitkije dame i veoma je zahvalan za kombinovanje jer izgleda izvanredno i uz neko sportsko izdanje i kao deo poslovnog stila.

 

Ovaj izgled upotpunila je salonkama s veoma tankom štiklom, a ključni detalj ove kombinacije ipak je torbica koju, takođe, potpisuje brend Louis Vuitton i za koju je potrebno izdvojiti 2.710 evra!

 

Uživajte u fotografijama.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker