savršena

TAKO JEDNOSTAVNO, A TAKO MOĆNO! Melanija Tramp u elegantnoj haljini kakvu je danas NEMOGUĆE pronaći (FOTO)

0

Prva dama Amerike oduševila je modnu i svetsku javnost još jednim trendi poslovnim izdanjem

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa juče je primila nagradu Žene različitosti Hrišćanskog koledža, i to na svečanoj ceremoniji koja je upriličena u Palm biču.

 

 

Melanija je za ovu priliku odabrala prilično jednostavno, ali i te kako efektnu odevnu varijantu: pojavila se u beloj midi haljini američkog dizajnera Brendona Maksvela, za koju je izdvojila oko 1.900 dolara. Reč je o modelu koji teško da će neko moći lako da pronađe budući da je odavno rasprodat (što znači da Melanijin garderober krije još mnogo toga što još nismo videli i da misli mnogo unapred), a gornji deo krasi crni porub, što je jedini deo koji odudara od inače veoma jednostavne i sasvim bele toalete. Prva dama Amerike ponovo se odlučila za model koji je sečen ispod grudi, što je odličan način da sakrijete bilo kakav višak u predelu kukova i stomaka, odakle ravno pada i prekriva kolena.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Iako se na fotografijama Melanijine odevne kombinacije ne vidi obuća, modni portal Footwear news ističe da je prva dama najverovatnije nosila klasične salonke Manola Blanika ili Kristijana Lubutena, kao i obično.

 

 

makonda-tracker