glamurozno

MELANIJA TRAMP SE OVIM POSEBNO PONOSI: Znate li koji je komad nakita omiljeni prvoj dami Amerike?

2

Jedna od najbolje obučenih prvih dama na planeti ― i, uopšte, u istoriji, poznata je kao kraljica cipela i kaputa, zbog čega njeni aksesoari često ostaju u drugom planu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa jednostavno obožava nakit, do te mere da se 2010. godine okušala i kao dizajnerka nakita! Ipak, otkako je postala prva dama njen stil je značajno svedeniji, pa je samim tim opreznija i pri izboru aksesoara.

 

Zbog toga nije retkost da Melaniju Tramp vidimo kako nosi isključivo jedan komad ― svoj verenički prsten. Ipak, njegova veličina i skupocenost nesumnjivo nadomešćuju odsustvo drugih komada.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Reč je o prstenu koji je Melanija dobila od Donalda Trampa 2004. godine, nakon šest godina zabavljanja, na Met gali. Američki predsednik zaprosio je tada svoju dragu dijamantskim prstenom od 15 karata čija se vrednost tada procenjivala na oko tri miliona dolara. Deset godine kasnije, Melanija je od Trampa dobila isti poklon ― njen suprug je, naime, „nadogradio“ prsten tako da je on danas dvadesetčetvorokaratni!

 

Melaniju gotovo da nećemo videti bez njega, pa je on centralni detalj čak i na portretu prve dame koji je napravljen za Belu kuću.

 

 

makonda-tracker