nema mane

KIŠA DIJAMANATA NA NJENIM SAVRŠENIM NOGAMA: Adrijana Lima ostavila planetu BEZ TEKSTA ovim moćnim izdanjem

7

Bivša srpska snajka je, nakon nekoliko pomalo diskutabilnih izdanja, očarala modne kritičare

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najveće zvezde koje pozivnicu za 92. dodelu nagrada Oskar našle su se na spisku zvanica žurke magazina Vanity Fair koja se tradicionalno održava u Los Anđelesu nakon ceremonije uručenja prestižnih filmskih priznanja.

 

Najviše pažnje privukle su glumice koje su prisustvovale i dodeli Oskara, pa za jedno veče pokazale čak dve glamurozne odevne varijante, poput Skarlet Johanson i Lore Dern. Ipak, odmah posle njih su vodeći svetski supermodeli poput Vini Harlou, Džoan Smols, Kendis Svonpul i, naravno, neponovljive i neizostavne Adrijane Lime!

 

Kao i prošle godine, lepa Brazilka i bivša supruga srpskog košarkaša Marka Jarića odlučila se za toaletu bele boje, ali je ova posebna. Slavna lepotica ponela je, naime, model koji otkriva ramena, ima naglašen dekolte, ali njen glavni trik bio je smeo šlic od početka butine i dijamantska čarapa koja prekriva celu njenu nogu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Sličan „rad“ kao na čarapi pruža duž jedne strane haljine, a manekenka je ovaj izgled upotpunila — naravno — dijamantskim minđušama.

 

 

 

makonda-tracker