diva!

NJOJ NE TREBA DODELA OSKARA! Dženifer Lopez čak i zakopčana do grla BUKTI OD SEKSEPILA i čini da SVI pričaju o njoj

0

Iako je pomalo nepravedno zaboravljena kad su proglašavane nominacije za Oskara i nismo imali priliku da je vidimo na svečanoj ceremoniji u Dolbi teatru, daleko od toga da je Dženifer Lopez ovih dana išta manje nego spektakularna — naročito na crvenom tepihu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako je i bila imalo snuždena zato što njena uloga Ramone u filmu Hustlers, koju je odigrala bez novčane naknade i za koju se smatra da je njena najbolja u glumačkoj karijeri, teško da Dženifer previše pati.

 

Samo nedelju dana pre dodele Oskara održala je jedan od najboljih nastupa na poluvremenu Superboula (možda i najbolji), gotovo svakodnevno ima uzbudljive aktivnosti i uživa sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom, a da je i te kako jedna od modnih kraljica današnjice pokazuje njeno najnovije glamurozno izdanje.

 

Pre dva dana, Dženifer je prisustvovala 35. dodeli nagrada Film Independent Spirit Awards u Santa Moniki, gde se pojavila u jednom od svojih najboljih modnih izdanja do sad!

 

Džej Lo spojila je svetlucavu rolku marke Valentino s efektnom ljubičastom suknjom koja se širi od predela struka i doseže do poda. Posebno zanimljiv detalj je jednostavan i upečatljiv pojas, ali ništa manje trendi i primetna nije njena clutch tašnica ljubičaste boje.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Pevačica i glumica odlučila je za ovu priliku da se reši ekstenzija, pa smo je videli s bob frizurom, isfeniranom jednostavno i ravno, od nakita su tu viseće minđuše u obliku cveta koje potpisuje Anabela Čen i dijamantski prsten juvelirske kuće Djula, a šminka je pomalo suptilna s tek daškom ljubičastih tonova na kapcima.

 

Iako njoj crveni tepih Dolbi teatra definitivno nije potreban, ostaje žal što je nismo videli tamo... Ko zna šta bi spremila tek za tu priliku!

 

 

 

makonda-tracker