PONOVO ONA STARA

DOSTA JE BILO MODNIH PROMAŠAJA! Dženifer Lopez u haljini koja ubrzava puls i ostavlja modne sladokusce bez daha (FOTO)

0

Nakon što je nekoliko sedmica imala pogrešne modne izbore, popularna pevačica pojavila se u izdanju postojnom njenom imidža.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica poznatija kao Džej Lo oduvek je bila sinonim za dobar stil, ali krajem 2019. i početkom 2020. vezala je nekoliko prilično loših odevnih izdanja — vrećaste pantalone koje joj ne pristaju, nehajan zimski autfit, a potom i haljinu inspirisanu poklonom u kojoj se pojavila na dodeli Zlatnih globusa.

 

 

Međutim, niz je prekinut i Dženifer je jednim crvenim tepihom prošetala onakva kakvu najviše volimo da je vidimo: u svetlim tonovima i pažljivo biranoj odeći.

 

Džej Lo se našla među zvanicama dodele nagrada Los Angeles Film Critics Association Awards, gde se pojavila u svetloplavoj haljini tzv. cijan nijanse. Reč je o modelu s dugačkim i suptilnim puf rukavima koji krasi i više nego smeo dekolte i kaiš koji je naglasio pevačicinu savršenu figuru i uzak struk. Haljina pada do poda i ima manji šlep, pa je fokus u potpunosti na gornjem delu tela.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Interesantnu toaletu Dženifer je kombinovala sa svetlucavom clutch tašnicom, efektnim nakitom u vidu zanimljivog prstenja i dijamantskim minđušama, a odabrala je popularni wet look, odnosno punđu koja izgleda kao da joj se kosa nije u potpunosti osušila.

 

Konačno — Dženifer kakvu modna javnost obožava!

 

 

makonda-tracker