dopada li se vama?

NOVA GODINA, NOVI PROMAŠAJ: Džej Lo PONOVO u katastrofalnom izdanju, a za sve je kriv OVAJ komad (FOTO)

3

Pre nekoliko dana, pevačica i glumica viđena je u farmerkama koje su na društvenim mrežama proglašene najružnijim modelom na svetu, ali juče je ponela još lošije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Objektivno, šik odevna kombinacija, realno — modni promašaj!

 

Tako bi se mogo opisati nesvakidašnji spoj u kojem je Džej Lo viđena prvog dana 2020. godine, dok je s decom uživala u šopingu.

 

Slavna pevačica i glumica sa svojom ćerkom Emom i dvema ćerkama svog verenika Aleksa Rodrigeza obilazila je losanđeleske prodavnice u beloj majici vezanoj tako da pokazuje njen savršeno izvajan stomak, a kombinovala ga je sa strukiranim crnim blejzerom i pantalonama od svetlog džinsa. Dodajte tome i trendi cipele i imate fenomenalan izgled, pomislili biste. Međutim, njen izbor farmerki učinio je ovu kombinaciju modnom katastrofom, pišu modni portali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny ?? (@jloxjenny) on

 

Dženifer je, naime, ponela vrećaste pantalone, za koje je poznato da joj ne stoje najbolje, budući da pevačica nije preterano visoka. Zato joj ovakvi modeli vizuelno dodatno skraćuju figuru, a uz to je reč o komadu koji nije ni preterano atraktivan, već izgleda kao nešto što je Lopezovoj ostalo u ormanu od pre nekoliko sezona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny ?? (@jloxjenny) on

 

Šta vi mislite o ovoj odevnoj kombinaciji?

 

 

makonda-tracker