katastrofa

ČAK NI SAVRŠENO TELO NE MOŽE DA IH SPASE: Dženifer Lopez u najružnijim farmerkama koje smo videli ove godine (FOTO)

1

Popularna pevačica i glumica odično nosi skinny modele farmerki, ali nije retkost videti je u vrećastim modelima. Ipak, nadamo se da će komad u kojem je juče viđena ubuduće zaobilaziti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna pevačica juče je provela dan u šopingu, i to u velikom i najzabavnijem društvu! S njom su bili njeni sin Maks, ćerka Ema, verenik Aleks Rodrigez i njegove ćerke Nataša Ela, kao i veliki broj prijatelja.

 

 

S obzirom na to da je pred njom veliki posao, Džej Lo nije se preterano opterećivala svojim izgledom, pa je ponela jednu od lošijih kombinacija ove godine. Slavna lepotica pojavila se, naime, u neobičnom džemperu — kratkom, ne preterano laskavog kroja, kao i u nimalo laskavoj rolci i farmerkama koje su na društvenim mrežama proglašene najružnijim modelom na svetu!

 

Ove teksas pantalone imaju, naime, lažno asimetrično kopčanje i skriveni rajsferšlus i izgledaju prilično iznošeno. Štaviše, mnogi su primetili da čak ni savršena figura Džej Lo nije mogla da ih „izvuče“.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Da stvar bude gora, Dženifer je ovu odeću kombinovala s jednako katastrofalnom obućom — gležnjače od brušene kože s debelim đonom koje su mnoge podsetile na klovnovske cipele.

 

 

makonda-tracker